2001   2003   2004   2005   2006   2007   2008   2009

  
Upeat tulokset "Wilman" (Lorinford Hesperides) ja "Sulon" (Lorinford Harlequin) ensimmäisen pentueen terveystilastoihin saivat jatkoa: "Dolly" Daily Rays Song of Wind, lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0, silmät terveet.
Lämpimät onnittelut Ritvalle ja Dollylle!

Nyt ovat Wilman ja Sulon tytöt lähteneet uusiin koteihinsa,
"Oona" Daily Rays Midnight Star Enforseille Kokkolaan, "Sunny" Daily Rays Midnight Sun of Wooden-Bench -kenneliin Saksaan ja "Chelsea" Daily Rays Midnight Queen Green-Fields -kenneliin Hollantiin.

Olen kiitollinen ja onnellinen, että sain luovuttaa suloiset tyttöni luotettaviin käsiin ja rakastaviin koteihin!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

Iloisia uutisia "Sulon" pojalta Travisilta Saksasta!
Kasselin kansainvälisessä kaikkien rotujen suurnäyttelyssä 7. ja 8. joulukuuta 02 Travis of Graceful Delightista (Kerrin of Graceful Delight x Lorinford Harlequin) tuli näyttelyn BEST IN SHOW JUNIORI "Jugendsieger Kassel"!
Travis of Graceful Delight, V1, Jugend-CAC, tuomari Dagmar Winter
1. päivän kaikkien FCI-ryhmien paras juniori
2. päivänä hänestä tuli molempien päivien kaikkien FCI-ryhmien Best in Show Juniori.
Näyttelyn 238 rodusta n. 1000 koiraa esitettiin juniorluokissa.

Sulo-isä ja koko Daily Rays perhe lähettää Travisille ja koko Beckerin perheelle sekä Birgitille lämpimät onnittelut huippumenestyksestä!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

Sveitsin Wettingenissä 9. joulukuuta Noutajien Suuressa Joulunäyttelyssä päivä oli "Sulon"ja "Wilman" kauniin tyttären Saphirin, Daily Rays Whisper of Wind'in. Hän oli rotunsa PARAS JUNIORI (luokassa 9-18 kk, jossa 33 kultaista) ja lisäksi hänet valittiin kaikkien tuomareiden yhteisarvostelussa koko näyttelyn VOITTAJA JUNIORIKSI!
Näyttelyssä oli kultaisia yhteensä 102.

Wilma-äiti ja Sulo-isä sekä koko Daily Raysin kultainen perhe lähettää lämpimät onnittelut Janinelle, Elsbethille ja Saphirille loistavasta menestyksestä!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

tuomari Mrs.L. Strudwick:
"Kaunis narttu, jolla hyvän mittainen kaula, joka jatkuu hyvin tasapainossa oleviin lapoihin , hyvin kiinnittyneet polvet ihana selkälinja, liikkuu hyvin."

"Aleksi" Daily Rays Run with Wind (Lorinford Harlequin x Lorinford Hesperides) sai lopullisen vahvistuksen Suomen Kennelliitosta lonkka- ja kyynärniveltuloksistaan: lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0. Tämä oli upea alku Sulon ja Wilman ensimmäisen pentueen terveystilastoihin!

Wilman (Lorinford Hesperides) ja Sulon (Lorinford Harlequin) pennut 4 viikkoisina.

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

Lorinford Harlequinin jälkeläiset jälleen ilahduttivat isäänsä, tällä kertaa Jyväskylän Kansainvälisessä näyttelyssä 17.11.2002.
Tytär Gladtail Fabulous Twist oli loistavasti VSP ja sai CACIBIN ja poika Eisapurran King Harald oli korkeatasoisessa uroskilpailussa PU-5 ja sai SERTIN (kaikki 4 edelläolevaa olivat KANS MVA)! Upea saavutus Haraldille vasta kolmannessa näyttelyssään!

Sulo-isä ja koko Daily Rays perhe onnittelee voittajia!

Eestiin on syntynyt ensimmäinen Lorinford Harlequin pentue!
Terra Antyda-kennelin kaunis "Donna" (Majik Greensleeves) synnytti 6.11.2002 "Sulolle" (Lorinford Harlequin) 8 pentua, 3 komeaa poikaa ja 5 suloista tyttöä.

Koko Daily Raysin kultainen perhe onnittelee Mairia ja Donna-äitiä!

Wilman (Lorinford Hesperides) ja Sulon (Lorinford Harlequin) komeat pennut, 3 tyttöä ja 1 poika kahdenviikon ikäisinä.

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

Kaikkien rotujen näyttelyssä Seinäjoella 27.10.2002 "Dolly" Daily Rays Song of Wind (Lorinford Harlequin x Lorinford Hesperides) menestyi loistavasti, voitti luokkansa ja sai KP:n. Tuomari oli tällä kertaa erittäin kriittinen ja suuresta narttujen määrästä vain yksi veteraani luokan narttu sai SA:n, joten "Dolly" oli todellisuudessa kultaisten toiseksi paras narttu.
Onnea Ritvalle ja "Dollylle"!

Oulun kansainvälisessä koiranäyttelyssä 13.10.2002 "Veera" Daily Rays Snow Crystal (Lorinford Harlequin x Dewmist Cardanella) voitti oman, kovatasoisen luokkansa ja sai SA:n.

Olemme saaneet erittäin miellyttäviä terveisiä Kanadasta "Nokian" upealta sisarelta "Kiriltä" Spiritlodge Lyrical Finnish:ltä (Lorinford Harlequin x Spiritlodge What a Little Gem). Hän on ollut lyömätön omassa pentuluokassaan ja 2 kertaa hänet on valittu ROP-pennuksi. Tällä hetkellä "Kiri" harjoittelee jäljestys-ja taipumuskokeita varten.

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !
Valokuvassa kaunottaremme on 10 kk ikäinen.

Meillä on taas iloisia perheuutisia, tällä kertaa Merridew-kennelistä Ruotsista. 12. lokakuuta 2002 syntyi "Daisylle" Dewmist Daisydelle ja "Sulolle" Lorinford Harlequin 4 upeaa poikapentua.
Lämpimät onnittelumme Erikalle ja koko Merridew-kennelin kultaiselle perheelle!

Saimme iloisia uutisia Sveitsistä "La Romandie in Moudon"-näyttelystä 30.9.2002.
Daily Rays Whisper of Wind "Saphir" (Lorinford Harlequin x Lorinford Hesperides) aloitti loistavasti näyttelyuransa voittaen Junior-luokan nartut (V1). Vastassa olikin yllättäen velipuoli, urosten voittaja, Enjoy Your Lance of Golden Fall "Lance" (Lorinford Harlequin x Xanthos Ruby Murray), josta tuli Junior voittaja.

Lämpimät onnittelumme Elsbethille ja Janinelle sekä Ritalle hienosta menestyksestä!

Enjoy Your Lance of Golden Fall, arvostelu:
E
rittäin komea poika, hyvä koko ja kokonaisuus. Kaunis pää, erittäin pehmeä ilme, hyvät tassut ja luusto, hyvä pigmentti, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Tarvitsee vain aikaa valmistua ja olen varma, että hänestä kehittyy super yksilö.
tuomari Mrs. M. Everett-Monks

Daily Rays Whisper of Wind, arvostelu:
Erittäin kaunis narttumainen pää, hyvä ilme. Tummat silmät ja pigmentti. Hyvin tasapainoinen kokonaisuus. Hyvät lavat ja kulmaukset. Hyvin kehittyneet kylkiluut. Suora selkälinja. Lyhyt runko. Hyvä asentoinen häntä. Voimakas takaneljännes. Hyvät liikkeet.
tuomari Mrs. M. Somerton

Iloinen perhetapahtuma lokakuun loppupuolella, "Wilma" Lorinford Hesperides ja "Sulo" Lorinford Harlequin saavat odotetun pentueen!

Kaikkien rotujen koiranäyttelyssä Porvoossa 15.9.2002 "Veera" Daily Rays Snow Crystal ja "Dolly" Daily Rays Song of Wind jatkoivat menestymistään, "Veera" 1/3 nuorten luokassa ja SA sekä "Dolly" 1/2 juniori luokassa ja SA.

"Veera" Daily Rays Snow Crystal ja "Dolly" Daily Rays Song of Wind olivat jälleen voitokkaina seuraavassa näyttelyssään 31.8.2002 Kannuksessa. Veera voitti luokkansa, sai toisen SERTInsä ja sijoittui paras narttu -kisassa toiseksi. Myös Dolly voitti luokkansa ja vielä Kunniapalkinnon kera!

Kaikki rakkaimmat ystävät odottivat Daily Rays Aston Martinin saapumista uuteen kotiin Gödersdorfiin.

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !
Aston Klagenfurtin lentokentällä.

Nyt "Veerakin" on taas saapunut kehiin! Pitkän loman jälkeen Daily Rays Snow Crystal aloitti upeasti Vesilahden ryhmänäyttelyssä 18.8.2002 voittaen SERTIN ja ollen VSP.
Ensimmäistä kertaa junior luokassa kilpaileva 9-kuukauden ikäinen "Dolly" Daily Rays Song of Wind voitti myös luokkansa ja sijoittui PN-3.

Daily Rays Snow Crystal

Daily Rays Aston Martin "Aston" matkusti uuteen kotiinsa, Rosthorn-kenneliin Itävaltaan 4.8.2002 uuden omistajansa Liotta Santan sekä ystävätär Karinin turvallisessa ja hellässä huolenpidossa. Tiedän, että "Aston" saa parhaan mahdollisen elämän uudessa alppimaan kodissaan, mutta silti tulen kaipaamaan tuota pikku-poikaa hyvin paljon. Aston teki ihanasta kesästämme täydellisen!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !
Daily Rays Aston Martin melkein 8 viikon ikäisenä

Rovaniemen ryhmänäyttelyssä 3.8.2002 Sulon poika Lilldale's Ultra Modern "Taavi" oli loistavasti ROP, RYP-5 ja sai toisen SERTINSÄ.
Lämpimät onnittelumme Sussulle ja "Taaville" upeasta menestyksestä!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !
SERT, ROP, RYP-5 Lilldale's Ultra Modern, SERT, VSP SV CH Solstrimmans Ålmajhart

"Sulon" Lorinford Harlequinin jälkeläisten menestyksellinen ja upea lauantai 27.7.2002.

Woodchuck's Alpine Rose "Pinja" läpäisi taipparit heti ensi yrityksellä ja näin hänestä tuli FIN MVA!

Carneval's Trick or Treat "Eppu" sai III SERTINSÄ Iisalmen ryhmänäyttelyssä, kaikki kolme sertiä loistavasti 3 viikon sisällä! Nyt jäämme odottamaan "Epun" onnistumista taippareissa.

Daily Rays Run with Wind "Aleksi" menestyi jälleen hienosti Jurvan ryhmänäyttelyssä sijoittuen ROP ja BIS-1 pennuksi. "Aleksilla" onkin edessään siirtyminen junioriluokkaan ja uudet vaativat haasteet.

"Sulo"-isä ja koko Daily Rays perhe lähettää lämpimät onnittelut Pinjalle, Epulle ja Aleksille!

Vietimme Lorinford Harlequinin "Sulon" 10-vuotis syntymäpäiviä 16.7.2002.
Lämmin kiitos teille kaikille, juhla oli unohtumaton!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

"Sulon" ja "Nellin" pikku-pojasta tuli Daily Rays Aston Martin.

Kuvia 6-viikon ikäisenä
Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

Omat koiramme Lorinford Hesperides "Wilma" ja Daily Rays Snow Flake "Viivi" menestyivät myös hienosti Kokkolan KV näyttelyssä 14.7.-02, "Viivi" sijoittui PN-3 ja "Wilma" PN-5.

Nyt on vaihteeksi taas kiva heittää vapaalle ja nauttia kesästä, oleilusta kesämökillä ja leikeistä pikku-pennun kanssa, joka lähtee pian uuteen kotiinsa!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

"Sulon" poika Carnevals' Trick or Treat menestyi upeasti kaikkien rotujen näyttelyssä 7.7.-02 Pellossa ollen PU-3 ja sai ensimmäisen SERTINSÄ.

Heti seuraavana viikonloppuna Kokkolan kansainvälisessä näyttelyssä hän sijoittui PU-2 ja sai toisen SERTINSÄ sekä VACAN=CACIBIN (koska voittaja jo KvMva).
Lämpimät onnittelumme "Epulle" ja koko Pekkalan perheelle!

"Sulon" ja "Wilman" poika Daily Rays Run With Wind "Aleksi" aloitti loistavasti Honkajoen ryhmänäyttelyssä 6.7.-02 ollen ROP-pentu ja BIS-4 pentu. Hieno saavutus sekä Aleksille että omistajalle, jotka kumpikin olivat ensimmäistä kertaa kehässä.
Lämpimät onnittelumme Helenalle ja Aleksille!

"Nellin" ja "Sulon" komea poika 3 viikon ikäisenä.

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

Forssan kansainvälisessä näyttelyssä 30.6.-02 Daily Rays Snow Flake sijoittui PN-3.

Traagisen tapahtuman jälkeen kaikki Silveric-kennelin "Tildan" ja "Sulon" 10 pentua menehtyivät vain pari viikkoa ennen syntymäaikaa.

"Nellille" ja "Sulolle" syntyi 11. kesäkuuta -02 odotettu poika-pentu! Pieni, iso poika näyttää todella lupaavalta. Kaikki näyttää olevan kohdallaan. Nelli-äiti voi loistavasti.

Kuvia Pikku-pojasta !
Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

Pikku-Dolly, Daily Rays Song of Wind alkaa jo sovittelemaan tassujaan isänsä jälkiin. Tällä kertaa Saarijärvellä kaikkien rotujen näyttelyssä 15. kesäkuuta -02 "Dolly" oli jälleen upeasti ROP-pentu!
Lämpimät onnittelumme Dolly-neidille ja Ritvalle!

Daily Rays Snow Flake "Viivi" jatkoi mahtavaa menestystään näyttelystä toiseen… Pietarsaari kaikkien rotujen näyttely 8.6.-02, voitti luokkansa ja PN-3
Saarijärvi kaikkien rotujen näyttely 15.6.-02, voitti luokkansa ja PN-4

Lorinford Harlequinin loistava entrée Lapualla!
Vuoden tauon jälkeen Sulo esiintyi Lakeuden ROP-Veteraanien Gala Show'ssa edelleenkin huippu voittajan tyylillä. Kutsuvieraana ollut gentlemanni, viime vuoden voittaja, hävisi kuitenkin Lapuan omalle pojalle Suomen Ajokoira Bikille. Kansainväliset tuomarit ihastelivat vieläkin Sulon upeaa esiintymistä ja olemusta, mutta eläkevuoden aikana kertynyt muutama ylimääräinen kilo vaikutti tällä kertaa tuomarien valintaan…


Seuraavana päivänä 9.6.-02 Lapuan kaikkien rotujen näyttelyssä Lorinford Harlequin palasi myös näyttelykehiin ollen hienosti VSP ja VSP-veteraani.
Lorinford Hesperides "Wilma" esiintyi myös ensi kertaa vuoden tauon jälkeen kehässä sijoittuen PN-2. Wilma sai myös ensimmäisen SERTINSÄ Lapualla.
"Wilman" ja "Sulon" tytär "Dolly" Daily Rays Song of Wind täydensi perheen mahtavaa menestystä ollen ROP-pentu ja BIS-5.
Fantastinen päivä Daily-Rays perheelle!!

Kaikkien rotujen näyttelyssä Tuusulassa 2.6.-02 "Sulon" tyttären "Pinjan" Woodchuck's Alpine Rosen loistava menestys jatkui: kuukauden sisällä kaikki 3 SERTTIÄ ja kaiken kruunuksi vielä ROP ja RYP-1 Tuusulassa .
Nyt vaan jäämme odottamaan taipparien läpimenoa, että saamme "Pinjasta" FIN MVA:n!!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !

Sisarukset ”Veera” ja ”Viivi” pistäytyivät silmätarkastuksessa 29.5.-02. Molempien tyttöjen silmät olivat puhtaat ja terveet.

Tottelina kennelin pennut ovat syntyneet!
”Skorpan” Tottelina Orchid In Snow ja ”Sulo” Lorinford Harlequin saivat 3 suloista tyttöä ja 4 komeaa poikaa.
Lämpimät onnittelumme Susannelle ja koko kultaiselle perheelle!

BIS-1 INT&FIN CH Pauclere Pot of Gold & BIS-2 Daily Rays Snow Flake

Upea viikonloppu "Viivillä" GR:n Club Show:ssa ja Golden Special -näyttelyssä 18.-19.5. Helsingissä!
Viivi, nuoresta iästään huolimatta Club Show:n BIS-2 ja seuraavana päivänä näyttelyssä PN-3.

Valio/Sert luokassa kilpaili myös Viivin sisar Daily Rays Snow Berry.

1 Daily Rays Snow Flake, 2 Fin Ch Karvin Rio Ramanda, 3 Daily Rays Snow Berry

Sulo tytär Woodchuck's Alpine Rose "Pinja" oli Porissa kaikkien rotujen näyttelyssä 18.5.-02 VSP ja sai nyt jo toisen SERTINSÄ.
Hienosti tehty Henna ja "Pinja"!

Honey Queen Kennelin pennut syntyivät 17. toukokuuta 2002 Ruotsissa. "Agnes" Birdcherrys The Way Old Friends Do ja "Sulo" Lorinford Harlequin saivat 3 nättiä tyttöä ja 3 upeaa poikaa.
Onnittelumme Annika ja Kaj Hjälmille!

"Sulon" poika Häämörin Kultakuume tassutteli 11-kuukauden ikäisenä suoraan isänsä tassunjäljille. Ensimmäisessä näyttelyssään Porissa 4. toukokuuta -02 hän oli PU-3 ja sai SERTIN.

Toisessa näyttelyssään Orimattilassa 9. toukokuuta-02 poika oli ROP, RYP-5 ja sai toisen SERTINSÄ.
Lämpimät onnittelumme kasvattajalle ja omistajalle loistavista saavutuksista!

Daily Rays Snow Christal "Veeran" (Dewmist Cardanella x Lorinford Harlequin) viralliset lonkka- ja kyynärniveltulokset saapuivat Kennelliitosta: lonkat A/A ja kyynärnivelet 0/0.
Velipoika Daily Rays Snow Storm "Pyry" tutkittiin samaan aikaan ja tulokset olivat yhtä loistavat: lonkat A/A, kyynärnivelet 0/0. "Pyryn" silmät myös tutkittiin samalla kertaa: ja terveethän ne olivat!

Daily Rays Snow Flake "Viivin" menestys on kuin kaunis uni, jota on vaikea itsekään uskoa todeksi! Mäntän ryhmänäyttelyssä 4.5.-02 taas ROP ja RYP-2.
Äiti "Nelli" Dewmist Cardanella voitti myös oman luokkansa ja sijoittui PN-4.
Nyt on aika vähän hengähtää....

Klikkaa kuvaa !!
Saimme iloisia uutisia Sulon tyttärestä Woodchuck's Alpine Rosesta "Pinjasta". Porin ryhmänäyttelyssä 4.5.-02 hänestä tuli VSP ja sai SERTIN.
Sylintäydeltä onnea kasvattajalle, joka myös omistaa tämän suloisen kultaisen!

On hienoa seurata Friidan ja Sulon jälkeläisten menestystä pentuluokassa Loviisan ryhmänäyttelyssä 21.4.-02 Pikestar's Sweet Story, ROP-pentu ja BIS-2, ja siskonsa Pikestar's Sweet Luxory VSP-pentu.

Lahden kansainvälisessä näyttelyssä 28.4.-02 Pikestar's Sweet Future ROP-pentu ja Pikestar's Sweet Story VSP-pentu.
Tästä on hyvä jatkaa ja onnea tulevaisuudessa!!

Maalahden näyttelyssä 28.4.-02 Daily Rays Snow Flake "Viivi" oli jälleen loistokkaasti VSP. Dewmist Cardanellasta "Nellistä "tuli PN-2 ja hän sai myös toisen SERTINSÄ. Tälläkin kertaa vain oma tytär oli parempi!

Daily Rays Snow Flake "Viivi" yllätti meidät iloisesti jälleen Laihialla 21.4.2002!
Hän oli ROP, RYP-1, BIS-3 ja sai jo toisen SERTINSÄ. Kolmannen sertin "Viivi" saakin ottaa vastaan vasta täytettyään 2 vuotta.
"Äiti-Nellin", Dewmist Cardanellan päivä oli myös menestyksellinen. Hän voitti luokkansa ja oli PN-2! Vain oma tytär oli parempi! Daily Rays Snow Christal "Veera" joutuu nyt pakolliselle kevätlomalle turkinvaihdon takia!! Toivottavasti "Veera" pääsee pian taas kehiin.

Lilldale's Ultra Modern "Taavi" on astumassa Sulo-isänsä tassunjälkiin! Viitasaarella 20.4.2002 hän voitti ensimmäisen SERTINSÄ ja oli PU-2. Tassunpehmeät onnittelut Susannalle ja Taaville hienosta menestyksestä!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !
"Sulon" poika menestyi Pohjois-Amerikassa!
Vasta vähän yli 4 kuukauden ikäisenä Spiritlodge Fascinatin' Finnish, "NOKIA"oli ensimmäisessä kaikkien rotujen ja ikäluokkien näyttelyssä. Hän menestyi upeasti, koko näyttelyn BEST IN SHOW!

Sydämelliset onnittelumme Wendy Lepperille ja koko Spiritlodge kennelin porukalle. Wendy olet tehnyt upeaa työtä Sulo/Gemma pentueen kanssa!

Kuvagalleriassa upea Nokia!
Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !
Dewmist Cardanella "Nelli" vieraili tyttäriensä "Veeran" ja "Viivin" kanssa 13.4.-02 Kihniön näyttelyssä menestyksekkäästi. "Nelli" voitti luokkansa, sai SA:n ja sijoittui PN-4. "Veera" oli myös luokassaan voittaja, sai SA:n ja sijouttui PN-2. "Viivi" vuorostaan tuli luokassaan toiseksi, sai SA:n ja oli PN-3.

"Sulon" upea tytär Gladtail Fabulous Twist kilpailee vasta junior-luokassa, mutta voitti jo toisen SERTINSÄ sekä oli ROP ja RYP-2 Mikkelin ryhmänäyttelyssä 13.4.-02. Hieno näyttelyuran alku nuorelle kaunottarelle!
Lämpimät onnitelumme Annelle ja Piialle!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !
Daily Rays Kultaisilla upea viikonloppu 6.-7. huhtikuuta 2002
Daily Rays Snow Flake "Viivi" ei ollut sisartaan "Veeraa" huonompi ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään. Raution näyttelytulos oli ikimuistoinen, ROP, SERTTI ja RYP-4.

Sysmässä seuraavana päivänä "Viivin" ja "Veeran" sisko Daily Rays Snow Berry "Iina" jatkoi Päivän Säteiden menestystä saavuttaen hienosti VSP:n ja SERTTI.
Ilontäyteiset onnittelut Anitalle ja koko Perheelle!!
Odotamme innolla pentueen loppuja kolmea sisarusta näyttelykehiin!

Klikkaamalla kuvaa kuvagalleriaan !
Åbo Openissa 24.3.2002 aloittivat Friidan ja Sulon pennuista kolme näyttelyuransa.
Luokassaan (pennut 5-7 kk) Pikestar's Sweet Future oli ensimmäinen, KP ja BIS-2, Pikestar's Sweet Luxury oli toisena ja sai myös KP:n ja kolmantena oli Pikestar's Sweet Salsa.
Lämpimät onnittelut Pirkon tytöille!!

Veera aloitti upeasti nuortenluokassa näyttelyuransa Tampereen kansainvälisissä näyttelyissä 16.3.2002. Hän voitti luokkansa, sai SA:n ja sijoittui Paras Narttu-kilpailussa viidenneksi. Hieno saavutus Veeralle hänen ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään.

Maaliskuun 12. päivänä 2002 syntyi Ego's kenneliin Ladylle ja Sulolle kauan odotettu poika pentu.

7. maaliskuuta 2002 syntyi Makuuni-kenneliin Darlalle ja Sulolle 3 reipasta pentua, 2 tyttöä ja poika.

Sulon tytttärellä, Gladtail Fabulous Twistillä oli upea startti Imatran Kansainvälisissä näyttelyissä 16. helmikuuta 2002, VSP ja Sertti. Valittettavasti junior-luokan kilpailijana hän ei voinut ottaa CACIBia vastaan.
Onnittelumme Piialle ja Annelle tästä upeasta kultaisesta!

Viivin ja Veeran sisko Nuppu (Daily Rays Snow Drop) kävi tammikuussa lonkka- ja kyynärkuvauksessa. Tuloksesta voimme olla ylpeitä, jälleen kummatkin olivat terveet (lonkat A/B, kyynärnivelet 0/0).

JCH CZ, JCH SK, CH CZ, CH SK, INT.CH, PZ-1.cena Skandinavia Finland-Dora ja Sulo saivat upean pentueen Tsekinmaalla, 4 suloista tyttöä ja 4 reipasta poikaa syntyivät 8. helmikuuta 2002.
e-mail: ristomaki@cbox.cz
Gemman ja Sulon pennuista uusia kuvia 8 viikkoisina.
Kuvia Chelsean (Xanthos Ruby Murray) ja Sulon suloisista pennuista 7,5 viikkoisina Sveitsissä.
Kuvia 6,5 viikkoisista Opuksen (Ashbury Oh Pretty Girl) ja Sulon mahtavista pennuista Ashbury-kennelistä Ranskasta.
Pariisissa syntyi 19.1.2002 kauniille Pepitelle (Pepite D'or du Coin de Paradis) ja Sulolle (Lorinford Harlequin) 2 suloista pentua, tyttö ja poika.
Saimme vihdoin odotettuja kuvia kuvagalleriaamme Gemman (Spiritlodge What a Little Gem) ja Sulon (Lorinford Harlequin) upeista pennuista sekä 3 että 5 viikkoisina.
Wilma ja Sulo lähettivät pentunsa uusiin koteihinsa valloittamaan maailmaa:
uros Daily Rays Catch the Wind, "Finn", Ranskaan
uros Daily Rays Like the Wind, "Daily", Hollantiin
uros Daily Rays Run with Wind, "Aleksi", Suomeen
narttu Daily Rays Sound of Wind, "Phoebe", Saksaan
narttu Daily Rays Song of Wind, "Dolly", Suomeen
narttu Daily Rays Story of Wind, "Amanda", Suomeen
narttu Daily Rays Whisper of Wind, "Saphir", Sveitsiin

Koko Daily Rays perhe toivottaa pennuille mitä parhainta ja onnellisinta elämää rakastavissa käsissä sekä menestystä tulevaisuudessa.
  

2001   2003   2004   2005   2006   2007   2008   2009