2001   2002   2003   2004   2006   2007   2008   2009

  

Daily Rays Midnight Queen"Chelsea" (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) Saksassa, Kasselin kansainvälisessä näyttelyssä 11.12.2005, hän oli avoimen luokan toinen ja sai hienosti vara-SERTin! 

Meille "Chelsea" on aina voittaja :), hän on yksinkertaisesti niin rakastettava persoona!!!

Sydämelliset onnittelumme John & Ann ja Chelsea!!!

BiH Ch Daily Rays Sun Shine "Ulpulla" (Paudell Pure Passion & Daily Rays Snow Crystal) on aina iloisia uutisia hänen syntymäperheelleen...
Ranskassa, Rouenissa, kansainvälisessä näyttelyssä 03.12.2005, hän voitti luokkansa ja sai myös CACIBin! Mikä aloitus hänen ensimmäiselle valioluokan näyttelylleen!!! 

Tässä Ulpun UPEA VUOSI...
15 näyttelyä, 13 kertaa ensimmäinen, 2kertaa toinen luokassaan!
6 x SERT
4 x vara-SERT, 1 x vara-CACL
2 x CACIB
3 x vara-CACIB
2 x ROP
-Ranskan voittajanäyttelyssä nuorten luokan voittaja
-BiH MUOTOVALIO
(ikää vain vasta 2,5 vuotta)

Sydämelliset onnittelumme Frédéric ja Ulpu!!! 

Näe Lorinford Harlequin "Sulo" videolla. Voit ladata videon tästä.

Menestys jatkuu...
Ranskassa, Metz'in kansainvälisessä näyttelyssä 06.11.2005, Daily Rays Catch The Wind "Finn" (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) oli jälleen ROP, sai CACIB:n, SERTin, ja oli lopulta upeasti RYP-2!!!

Kultaiset onnittelumme Cathy ja Gérard sekä Finn!

Daily Rays Catch the Wind "Finn" (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) palasi jälleen menestyksekkäästi näyttelykehiin!!! 23.10.2005 Ranskassa, Strasbourgin kansainvälisessä näyttelyssä Finn voitti avoimen luokan sekä oli VSP ja sai myös SERTin ja CACIBin. Hän on upea showmies!!! 

Lämpimät onnitelumme Cathy ja Gérard sekä Finn!!!


 Daily Rays Catch the Wind

Omilla tytöillämme oli myös kiva näyttelyviikonloppu Seinäjoella 22.-23.10.2005! Daily Rays Snow Flake "Viivi" (Lorinford Harlequin & Dewmist Cardanella) oli sunnuntaina ROP!!! 

Sekä Daily Rays Spring Honey "Maija" (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) sijoitui lauantaina PN-neljänneksi ja sai vara-SERTin!!! 


 Daily Rays Snow Flake

Lisää iloisia uutisia Saksasta! Daily Rays Charming Spring "Jalo" (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) suoritti 24.09.2005 HZP:n (syksyn jalostustesti) 19 kk:n ikäisenä!!! Se on hyvin arvostettu metsästyskoe, joka mahdollistaa mm. Jalon osallistumisen KÄYTTÖLUOKKAAN näyttelyssä. 
Todella kunnioitettava saavutus!!!

15.10.2005 Bonnissa, Jalo oli ensimmäistä kertaa käyttöluokassa, voittaen luokkansa ja sai myös SERTin ja Anwart.DT.Ch.VDH!!! 

Lämpimät onnittelumme Evelyn ja Jalo!!!

Daily Rays perhe ylpeänä esittelee Saksassa asuvan "Jalon" Daily Rays Charming Spring (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides). Nuoresta iästään huolimatta Jalo on osoittanut olevansa monipuolinen upea Noutaja!!!

Terveys tulokset: lonkat; A1, kyynärnivelet; 1/0 ja silmät; terveet/puhtaat

LUONNETESTI 23.04.2005, tuomari: Birgit Rabe(Saksa)
arvostelu: 
"Tänään 13 kuukautta vanha, erittäin tempperamenttinen ja luottavainen uros, joka elää kaupungissa koiralaumassa, näytti intohimoisia metsästysominaisuuksia. Hänen huomaavaisuus opastansa ja myös vieraita ihmisiä kohtaan on erittäin suuri. Palautusvietti on voimakas. Laumassa hän säteili turvallisuutta ja luottamusta. Vieraita ihmisiä kohtaan erittäin varma, luottavainen ja tyyni. Suhtautuu välinpitämättömästi optisiin ja akustisiin tilanteisiin. Jokaisessa kolmessa laukaisutilanteessa kiinnostunut. Paukkuvarma. Rotunsa tyypillinen edustaja." 

Samana päivänä Jalo suoritti vielä TOTTELEVAISUUS A-testin korkeimmalla mahdollisella pistemäärällä (16)!!!

JALOSTUSLUPA esittely 30.04. 2005. tuomari Dagmar Winter(Saksa)
arvostelu:
"Erinomainen pää, ystävällinen ilme, erittäin hyvä kaulan pituus, viisto lapa, suora selkälinja, kaunis etuosa syvä rintakehä, erittäin hyvät etu- ja takakulmaukset, voimakas luusto, erittäin kaunis kultainen väri, erittäin hyvä turkki ja maatavoittava liikunta, hieman takaa ahdas."
Jalostusehtoja: EI
Arvosana: ERINOMAINEN 


19.06.2005,Oldenburg'n CACIB- näyttelyssä Jalo voitti junioriluokan ja sai VDH- juniori-SERTIN

Sekä upea saavutus METSÄSTYSKOKEISTA (Jugendprüfung für Retriever) 11.09.2005, jossa kilpaili yhteensä 11koiraa, kultaisia- ja labradorinnoutajia. Mikä päivä jälleen...Jalo oli kokeen toiseksi paras koira!!! 

Lämmin kiitos Evelyn ja Rolf upeasta yhteistyöstänne, olette tehneet Jalosta erityisen onnekkaan kultaisen!!!

Photo © Gad
 Daily Rays Sun Shine

Syyskuun puolivälissä "Ulpu" Daily Rays Sun Shine (Paudell Pure Passion & Daily Rays Snow Crystal) vieraili Bosniassa, Gradiskassa, josta prinsessamme voitti kolmesta näyttelystä kolme SERTiä, joten nyt hän on hienosti kaksi vuotiaana BiH MVA (Bosnia Hertsegovinan muotovalio). Frédéric, Ulpun kanssa on ilo matkustaa!!! :)

Tässä vielä muitakin loistavia Ulpun saavutuksia kuluneelta vuodelta 2005:
Nuortenluokasta; Maubeuge 1st EXC, CAC, BOB
Luxembourg 2nd EXC, RCAC
Chateauroux 1st EXC, RCAC, RCACIB
Amies 1st EXC, RCAC, RCACIB
Mantes la Jolie 1st EXC, CAC, CACIB 
Crepy en Valios 1EXC, CAC, BOB 
Avoimesta luokasta; Duai 1 EXC, RCAC, RCACIB

Lämpimät onnittelut kaikista näistä upeista saavutuksista Frédéric ja Ulpu!!! 

Photo © Susanna Kujasalo
 Daily Rays Royal Sun Rise

Kaikkienrotujen näyttelyssä Leppävirralla 29.05.2005 "Wilson" Daily Rays Royal Sun Rise (Paudell Pure Passion & Daily Rays Snow Crystal) voitti luokkansa saaden erinomaisen laatuarvostelun sekä SERTin ja sijoittui korkeatasoisessa PU-kilpailussa upeasti toiseksi!!! Tuomarina oli Stefan Sinko (Slovenia). 

Lämpimät onnittelut Heini ja Wilson!!!

Jo hyvin tuttu "Mika" Daily Rays Touch of Sun (Paudell Pure Passion & Daily Rays Snow Crystal), voitti Berliinin CACIB näyttelyssä nuortenluokan erinomaisella laatuarvostelulla ja SERT tuli myös hienosti kotiin!!! Tuomarina oli Raimund Gabriel (Saksa). 

Lämpimät onnittelut Marianne ja Mika!!!

Sulon tytär BH FIN & Lv & SU Ch LvW-05 Creamline Cherry Lady "Lotta" (Lorinford Harlequin & Sartsa's Amanda) vietti mukavan näyttely viikonlopun Ruotsissa, Visbyssä 02.07.2005. Lotta oli siellä PN-2 sekä sai SERTin ja vara- CACIBin, joten hänestä tuli myös Ruotsin MUOTOVALIO!!! Tuomarina oli Inger Bostöm. 

Kahdenkuukauden kuluttua, syyskuun 3. päivä, Lotta läpäisi GR:n LUONNETESTIN ja 17. päivänä suoritti BH-käyttäytymiskokeen!!!

Lämpimät onnittelut kaikista näistä loistavista saavutuksista jälleen Marina ja Lotta!!!

Kunnioitettavaan veteraani-ikään ehtinyt Sulon poika "Kössi" Pilliklubin Kullan Komia (Lorinford Harlequin & Amanda) tassutteli arvokkaasti näyttelykehiin!

Nurmossa 13.08.2005 hän oli PU-2 sekä voitti lisäksi SERTin ja oli lopulta ROP-veteraani ja BIS-2-veteraani!!!

Uusikaarlepyyssä 03.07.2005 jälleen sama menestys! PU-2, SERT, ROP-veteraani sekä BIS-2 veteraani!!! 

Kössi olemme ylpeitä Sinusta!!!

Lämpimät onnittelut Kati ja Kössi!!!

Daily Rays Catch the Wind "Finnin" (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) menestystarina jatkuu...

Kansainvälisessä näyttelyssä St. Gallenissa, Sveitsissä 21.05.2005 Finn voitti avoimen luokan, sai SERTin ja CACIBin, oli ROP ja RYP-2!!!

Jälleen kansainvälisessä näyttelyssä Bensagonissa, Ranskassa 19.06.2005 hän voitti avoimen luokan, sai SERTin ja CACIBin, oli ROP ja RYP-2!!! 

FINN ON SUURI KUNNIA EDESMENNEELLE ISÄLLEEN!!! 

Lämpimät onnittelut Gathy ja Gérard sekä Finn!!!

Sulo elää muistoissamme...

Rakkaamme Lorinford Harlequin "Sulo" on nyt poissa (16.07.1992 - 21.05.2005).
Suuri persoona on lähtenyt luotamme, mutta hänen muistonsa ei koskaan kuole.
On vaikea uskoa, että Sulo, joka eli maan päällä jokaisesta hetkestä nauttien, antaen meille mittaamattoman paljon rakkautta ja iloa, ei ole enää läsnä täällä meidän luonamme.
Kätkemme Sulon muiston syvälle sieluumme, iloitsemme ja olemme ylpeitä siitä että saimme viettää monen monta onnentäyteistä vuotta, joiden päivät olivat täynnä syvää molemminpuolista rakkautta ja kiintymystä.

Syvästi surren mutta samalla myös kiittäen, että saimme tämän elämän ainutlaatuisen kultaisen lahjan, joka jatkuu myös hänen jälkeläistensä kautta koti Suomessa ja ympäri maailman.

Kaipauksella Helena & Juhani sekä Daily Rays perhe 

Saimme upeita tunteita ja uutisia sisältävän viestin Ranskasta!!!
Daily Rays Catch The Wind "Finn"(Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) osallistui Saksassa, Dortmundissa, Europasieger Zuchtschaun suureen kansainväliseen näyttelyyn 07.05.2005. Finn voitti avoimen luokan, sitten SERT, Dt.Ch. VDH, CACIB ja ROP sekä VDH-EUROPASIEGER 2005 tittelin!!! 

Sveitsissä 10.04.2005 Club Show Langenthal, Finn voitti myös avoimen luokan ja sai SERTin!!! Olemme hyvin ylpeitä ja kiitollisia näistä menestyksistä!

Kuvat © M. Lautner

Lämmin onnittelumme Gathy, Gérard ja Finn! 

"Aurinkotyttömme" Saksassa Daily Rays Sun Crystal "Satu" (Paudell Pure Passion & Daily Rays Snow Crystal) läpäisi noutajien metsästyskokeen juniortasolla, ja lisäksi Dummy-A testin huhtikuussa.
Hienoa työtä, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!!!

Kuvat © M. Rohlf

Lämmin onnittelumme Andrea ja Satu! 

Iloinen Pääsiäistervehdys Ranskasta!!!
Maubeugessa 26.04.2005 Daily Rays Sun Shine "Ulpu" (Paudell Pure Passion & Daily Rays Snow Crystal) voitti nuorten luokan ja SERT, ROP sekä RYP-3. Upea tulos jälleen!!!

Tuomari: Mrs Jean Jacques Dupas (Ranska) 
Arvostelu: "Upea pää, jossa paljon suloisuutta. Erinomaiset silmät muodoltaan ja väriltään. Kaunis pään profiili. Erittäin feminiini narttu. Hyvät etu-ja takaosa. Upeat liikkeet. Korkealaatuinen narttu."

Lämmin onnittelumme Frédéric ja Ulpu!

Pitkän tauon jälkeen FIN & Lv Ch & LvW-05 Creamline Cherry Lady "Lotta" (Lorinford Harlequin & Sartsa's Amanda) palasi kehiin menestyksekkäästi. Latvian voittaja 2005 näyttelyssä 13.03.2005 heti loistava saavutus: SERT, CACIB, ROP ja Latvian VOITTAJA-05 titteli! Ikimuistettava tuliainen Latviasta koti-Suomeen tuotavaksi!!!

Lämmin onnittelumme Marina ja Lotta!

Jo hyvin tutuksi tullut Sulon poika Saksassa Ch & W Travis of Graceful Delight "Travis" (Lorinford Harlequin & Kerrien of Graceful Delight) on jälleen saavuttanut upean meriitin!!! CACIB Offenburg12.-13. maaliskuuta 2005 Saksassa, Traviksen tulos valioluokasta: 1 erinomainen, SERT, Anw. Dt .Ch. VDH, CACIB ja VSP sekä "Voittaja Ortenau" titteli!!!
Lämmin onnittelumme Christine, Peter ja Travis! 

Meillä on ilo lähettää myös lämpimät onnittelut ja tervehdykset Traviksen sisarelle 
Ch Tangerine Dream of Graceful Deligh "Ginalle"
ja
hänen veljelleen Ch Toto of Grageful Delight "Totolle"
sekä heidän omistajilleen upeista VALION ARVOJEN saavuttamisista!!!

Enjoy your Lance of Golden Fall "Lance" (Lorinford Harlequin & Xanthos Ruby Murray) astelee isänsä tassun jäljissä!
Lance on BEST STUD DOG 2004 Sveitsissä!!!

Kuva (vasen) © Ganwales

Kultaiset onnittelumme Rita ja Lance! 

Nuoresta iästään huolimatta "Chelsea" Daily Rays Midnight Queen (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) yllätti meidät upealla, kultaisella saavutuksellaan jälleen!!!
BELGIAN GOLDEN RETRIEVER CLUB ON VALINNUT CHELSEAN vuoden 2004 PARHAAKSI KULTAISEKSINOUTAJAKSI!!!

Lämmin kiitos ja parhaimmat onnittelumme John ja Ann sekä Chelsea!!!

Daily Rays Vivid Spring "Vilma" (Lorinford Harlequin & Lorinford Hesperides) oli ensimmäisessä näyttelyssään junioriluokassa Bourgesissa, Ranskassa 20.02.2005 ja upea saavutus heti alkuun, Vilma oli ROP-juniori!!!

Kultaiset onnittelumme Frédéric ja Vilma!!!

Torniossa 19.02.2005, Daily Rays Royal Sun Rise "Wilson" (Paudel Pure Passion & Daily Rays Snow Crystal) voitti komeasti nuorten luokan ja vielä lopuksi sijoittuen paras uros kisassa neljänneksi!!!

Tuomari: Markku Santamäki
"Hyvät mittasuhteet, erinomaiset linjat. Ilmeikäs, hyvä pää. Hyvä pigmentti. Hyvin kulmautuneet olkavarret, mutta eturinnan tulee vielä kehittyä. Hyvä luusto. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Käyttäytyy, liikkuu ja esitetään hyvin."

Kultaiset onnittelumme Heini ja Wilson!!!


 Daily Rays Royal Sun Rise

Meidän kaikkien rakastama EST & LV & LTU & BALT JCH & BALT JW'03 & LV JW'04 & BALTW'04 Terra Antyra Sani Alabama "Pippa" (Lorinford Harlequin & Majik Greensleeves) valittiin Eestissä vuoden 2004 PARHAAKSI NÄYTTELY NARTTU KOIRAKSI!!!

Parhaimmat onnittelumme Mairi ja Pippa!!!

Hyvät yhteistyökumppanit ja ystävät! Kaikki osoitetiedostomme ja sähköpostimme ovat tuhoutuneet 27.01.2005!!!
Voisitteko ystävällisesti ottaa yhteyttä uudelleen minuun.

Kiittäen, Helena


helena@dailyrays.com

Daily Rays perheellä on ilo esitellä Saksassa asuva "Mika" Daily Rays Touch of Sun (Paudell Pure Passion & Daily Rays Snow Crystal)

Kuvat © M. Rohlf
Terveystulokset:
lonkat: A/A
kyynärnivelet: 0/0
silmät: terveet (puhtaat)

Luonnetesti: 13.11.2004, tuomari Maike Harms

"Tempperamenttinen melkein 1 1/2 vuotias uros näytti tänään selvästi noutajan tyypilliset metsästysominaisuutensa. Hän elää maalla toisten koirien sekä kissojen kanssa, hän näytti tänään laumassa erittäin hyvää sosiaalista käyttäytymistä. Hänellä on luottamuksellinen luja suhde omistajiinsa. Vieraiden ihmisten suhteen hän käyttäytyy ystävällisesti ja varmasti. Hän on paukku-varma. Tyypillinen rotunsa edustaja."
"Jalostuslupaa estäviä luonneheikkouksia: ei"

Jalostuslupa-esittely 25.09.2004, tuomari: Birgit Rabe
"Erinomaisen tyyppinen, ystävällinen ja avoimen luonteinen uros, ilmeikäs pää ja lempeä ilme, erittäin hyvät etu-ja takakulmaukset, suora selkälinja, jo erittäin hyvin muodostunut rintakehä, liikkuu hyvällä draivilla."
Paukkutesti: varma
Jalostusehtoja: ei
Arvosana : ERINOMAINEN

Mika on osallistunut kahteen näyttelyyn pentuluokassa (6-9 kuukautta), hänet sijoitettiin molemmissa ensimmäiseksi. Junioriluokassa (9-18 kuukautta), Mikaa on esitetty 10 kertaa. Hän pääsi 9 kertaa sijoituksiin, sai 2 vara-SERTiä ja voitti kerran luokkansa (valitettavasti kesäkuussa ei annettu vielä SERTiä junioriluokassa). 

Lämpimät onnittelumme Marianne ja Mika, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!!!

Onnelliset pentuterveiset Eestistä!!!

Daily Rays Midnight Prince

EST & LV CH Majik Greensleeves

http://www.terraantyda.ee

  

2001   2002   2003   2004   2006   2007   2008   2009