Vuodesta -85 minulla on ollut kultaisianoutajia, mutta kasvatustyöni on vasta alkamassa. Kaikki nämä vuodet, jotka olen saanut viettää kultaisteni kanssa ovat olleet antoisia, täynnä rakkautta ja molemminpuolista kiintymystä.

Kasvatustyössäni pyrin ottamaan huomioon kaikki tärkeät osa-alueet kuten luonteen, terveyden ja ulkomuodon.

Lapsemme ovat jo muuttaneet pois kotoa ja perustaneet omat perheensä, joten nyt meillä on ollut mieheni kanssa mahdollisuus sopeuttaa täysin elämämme tähän kultaiseen elämänmuotoon.Daily Rays Midnight Queen. Kuva © Evelyn Mesuere Uusi kotimme on esim. rakennettu yksinomaan koiriamme ajatellen. He elävät, syövät ja nukkuvat kanssamme aivan tasavertaisina perheenjäseninä.

Koulutusmetodeissani pyrin ottamaan huomioon jokaisen koiran omana yksilönään ja haluan kasvattaa heistä jokaisesta ihania persoonallisuuksia. Annan koirilleni sellaista tekemistä, josta he eniten nauttivat ja saavat mahdollisimman paljon onnistumiskokemuksia ja tuntevat olevansa aivan jotain ainutlaatuista. Jota he ovatkin mielestäni!

Teen tätä työtä kultaisteni kanssa koko sydämelläni ja toivon, että se tulee myös näkymään tuloksekkaana kasvatustyönä tulevaisuudessa.

Rakkaudella,