Erityisen rakas, kaikkien ystävä ja elämämme ilo Daily Rays Midnight Prince "Onni" joutui jättämään meidät täysin yllättäen, näinkin voi käydä.....

(kuolintodistus)

Onni jätti meille kauniin muiston joka oli täynnä elämää, kun sitä muistelemme, emme koskaan yksin jää....

Rakasta Onnia kiitollisuudella muistaen ja syvästi kaivaten Helena & Juhani ja Daily Rays perhe

"Meidän oma auringonpaiste" Daily Rays Snow Crystal "Veera" 03.12.2000-13.01.2011, oli Kultainen joka antoi paljon ja pyysi vähän.....

Rakasta Veeraa kiitollisuudella muistaen ja syvästi kaivaten Helena & Juhani ja Daily Rays perhe

"Älä seiso haudallain itkien;
en ole siellä, nuku en.
Jatkan elämääni tuhannessa tuulessa,
olen timantinhohde lumessa.
Olen aurinko, joka kultaa viljaa,
syyssade, joka putoaa hiljaa.
Kun heräät aamun hiljaisuuteen,
olen ylitsesi maahan uuteen
matkaavien muuttolintujen lento.
Olen öisten tähtien loiste hento.
Älä seiso haudallain itkien;
en ole siellä - kuollut en."

(tekijä tuntematon)

Sulo elää muistoissamme...

Rakkaamme Lorinford Harlequin "Sulo" on nyt poissa (16.07.1992 - 21.05.2005).
Suuri persoona on lähtenyt luotamme, mutta hänen muistonsa ei koskaan kuole.
On vaikea uskoa, että Sulo, joka eli maan päällä jokaisesta hetkestä nauttien, antaen meille mittaamattoman paljon rakkautta ja iloa, ei ole enää läsnä täällä meidän luonamme.
Kätkemme Sulon muiston syvälle sieluumme, iloitsemme ja olemme ylpeitä siitä että saimme viettää monen monta onnentäyteistä vuotta, joiden päivät olivat täynnä syvää molemminpuolista rakkautta ja kiintymystä.

Syvästi surren mutta samalla myös kiittäen, että saimme tämän elämän ainutlaatuisen kultaisen lahjan, joka jatkuu myös hänen jälkeläistensä kautta koti Suomessa ja ympäri maailman.

Kaipauksella Helena & Juhani sekä Daily Rays perhe 

 

  

GB SH CH

"LANCE"

17.12.1982 - 07.09.1995
KCSB4292BU


Kasvattaja ja omistaja: Mrs. Monica Everett-Monks

Sulon kasvattaja Mrs. Monica Everett-Monks

Lance oli hellä, rakastava koira ja sen kanssa oli helppo elää. Hän oli kuuluisa erinomaisesta tempperamentistaan ja luonteestaan, joka on kulkeutunut monille hänen jälkeläisilleen. Hän oli todella kultainen kaikin tavoin ja eli elämän täydesti. Olemme ylpeät, että saimme kasvattaa hänet ja vaikka kaipaamme häntä suuresti, tiedämme, että hänen nimensä esiintyy sukutauluissa monien vuosien ajan, joten hän ei tule koskaan unohtumaan. 

MUUTAMA NÄYTTELYARVOSTELU LANCESTA

Tuomari Mrs. Lucy Bacon. CC/ROP/ryhmä (metsästyskoirat)
Erinomainen pää, tummat silmät, hyvä suu, suorat etujalat, hyvä luusto ja jalat, hyvin muotoillut rintaluut, tasapainoinen, jäntevä vartalo, vahva lihaksikas takaosa, niin eloisa ja yhtä esittäjänsä kanssa liikkuessaan. Liikkuminen virheetöntä. Yksi harvoista, joilla oikea hännän asento. Kaiken tämän kruunaa kaunis turkki, hyvin esitettynä. Erottui kilpailussa.CC ja yksimielisesti tuomarikollegani kanssa ROP.


Tuomari Mr. Ron Hibbs. CC/ROP
Tuomaroin häntä viimeksi kaksi vuotta sitten, jolloin tein hänestä parhaan pentukoiran. Hän on toteuttanut varhaisen lupauksensa, tumman kultainen, ulospäin suuntautunut, laadukas kaveri, miellyttävä pää ja ilme, hyvä hartiarakenne, tasapainoinen yleiskuva, vahvan takaosan oikea toiminta. CC ja yksimielisesti tuomarikollegani kanssa ROP.


Tuomari Mr. John Tiranti. CC/näyttelyn paras. Golden Retriever Club näyttely, 661 kultaista
- Tämä oli todella suuri, odottamaton voitto.
Tämä koira tiesi, että oli hänen päivänsä ja pyysi tulla esitellyksi ehdottoman täydellisessä kunnossa, lihaksikkaana. Rennot liikkeet, kaunis pää ja ilme, hyvä kaula ja hartiat, tasainen selkälinja, vahva takaosa, matala kinner, siistit jalat. CC, Mikä antoi hänelle hänen tittelinsä ja BIS.


Tuomari edesmennyt Mrs. Irene Broomhall. CC/ROP
Erinomainen ryhmä -läsnä viisi valiota. Mitä voin sanoa? Hän vain tuli, näki ja voitti! En ole tuomaroinut häntä pentuvuosien jälkeen ja hän on täyttänyt varhaisen lupauksen. Ilo nähdä täydessä turkissa. Hänellä oli se kaikki sinä päivänä, mielyttävä pää, kaula ja hartiat, selkälinja, luusto, jalat, hyvät liikkeet, oikea kultainen väri, joka kiilsi valoissa.


Tuomari Mrs. Madge Bradbury. CC/ROP
Varmaan nyt parhaimmillaan, kypsän oloinen, täydessä turkissa, loisti auringossa. Hyvä ja tasapainoinen kokonaisuus, hyvä pää ja ilme, suora etuosa, kiinteä, kypsä runko, tasapainoinen selkälinja ja ihanat tiukat jalat (nykyisin usein puuttuvat). Liikkeet hyvät kaiken aikaa.


Tuomari Mr. D.Price-Harding. CC/vara-BIS
Komean näköinen koira, keskikultainen, sopusuhtainen pää hyvillä hartiolla, syvärintainen, short coupled, well up on pasterns, hyvät tiukat jalat, hyvä vahva takaosa, liikkui hyvin, ilo palkita CC.


Tuomari Mr. Ron Hare. Vara-CC 9,5 vuoden ikäisenä

1983 lajin paras pentu (top puppy in breed)